Opettajat

Innostavat ja inspiroivat baletinopettajat

Taitava tiimimme takaa tanssituntien viihtyvyyden

Raija Lehmussaaren balettikoulussa toimivat baletinopettajat ovat koulutettuja ja kokeneita tanssin ammattilaisia. Heillä kaikilla on vahva tanssitausta ja lajin tuntemus.

Raija Lehmussaari, tanssitaiteilija, STTL, HuK (TY), koulun rehtori, baletinopettaja

Irina Sorsa

Irina Sorsa, tanssinopettaja, AMK, baletti, jazz, nykytanssi


Olen pikkutytöstä lähtien ollut ikiliikkuja. Löysin kipinän tanssiin jo heti ensimmäisestä balettitunnistani. Tanssista tuli intohimoni – sen haasteellisuus, monimuotoisuus ja taiteellisuus veivät minut mennessään. Tanssi on liikuttanut minua paikasta toiseen; Nokialta Etelä-Pohjanmaalle, sieltä Espooseen, josta Helsinkiin, Helsingistä Turkuun ja lopulta Turun 
Taideakatemiaan tanssin pedagogisiin opintoihin. Taideakatemiassa innostus opettamiseen syttyi toden teolla. 

Monipuolisesta tanssitaustastani löytyy muun muassa balettia, nykytanssia, jazzia ja steppiä, mutta myös paljon muita eri tanssilajeja, joita olen opiskellut niin kotimaisten kuin kansainvälisten opettajien johdolla. Tanssi on antanut suunnattoman paljon sisältöä ja väriä elämääni. Koen olevani etuoikeutettu saadessani tehdä työtä mistä nautin. Tervetuloa treenaamaan! 

Jasmin Ben-Ami

Jasmine Ben-Ami


"Tanssi on minulle elämäntapa ja suuri ilo. Balettitunneillani saa tanssia täydellä sydämellä ja punaisin poskin."

Aloitin baletin 5-vuotiaana ja siitä lähtien baletin maailma on vienyt täysin mukanaan. Olen opiskellut balettia Helsingin tanssiopistossa, Vantaan lapsibaletissa, Suomen Kansallisoopperan balettikoulussa ja Raija Lehmussaaren balettikoulussa sekä lukuisilla kursseilla Suomessa, Israelissa ja Yhdysvalloissa. Tärkeimpiä opettajiani ovat olleet Marin Velchev, Tamara Popova-Velcheva sekä tietenkin Raija Lehmussaari. 

Eeva Kukkonen

Eeva Kukkonen

Eeva on Espoosta kotoisin oleva tanssinopettaja, joka on valmistunut Turun Taideakatemialta keväällä 2015. Eeva on täydentänyt tanssinopintojaan ulkomailla, mm. Latviassa ja Portugalissa. Eeva opettaa balettikoulussa balettia, lastentanssia, nykytanssia ja jazzia. Hän on reipas ja iloinen opettaja, jolta ei puutu huumorintajua. Eevan tunneilla sukelletaan nuttura viuhuen tanssitaiteen syövereihin. 

Laura Moisanen, tanssinopettaja AMK

Tutustu opettajiin ja ota yhteyttä!