050 522 8441
raija.lehmussaari@gmail.com
Postiosoite Saarnitie 6
20700
TURKU

Innostavat ja inspiroivat baletinopettajat

Taitava tiimimme takaa tanssituntien viihtyvyyden

Raija Lehmussaaren balettikoulussa toimivat baletinopettajat ovat koulutettuja ja kokeneita tanssin ammattilaisia. Heillä kaikilla on vahva tanssitausta ja lajin tuntemus.

Raija Lehmussaari, tanssitaiteilija, STTL, HuK (TY), koulun rehtori, baletinopettaja


Irina Sorsa, tanssinopettaja, AMK, baletti, jazz, nykytanssiIrina Sorsa

Olen pikkutytöstä lähtien ollut ikiliikkuja. Löysin kipinän tanssiin jo heti ensimmäisestä balettitunnistani. Tanssista tuli intohimoni – sen haasteellisuus, monimuotoisuus ja taiteellisuus veivät minut mennessään. Tanssi on liikuttanut minua paikasta toiseen; Nokialta Etelä-Pohjanmaalle, sieltä Espooseen, josta Helsinkiin, Helsingistä Turkuun ja lopulta Turun 
Taideakatemiaan tanssin pedagogisiin opintoihin. Taideakatemiassa innostus opettamiseen syttyi toden teolla. 

Monipuolisesta tanssitaustastani löytyy muun muassa balettia, nykytanssia, jazzia ja steppiä, mutta myös paljon muita eri tanssilajeja, joita olen opiskellut niin kotimaisten kuin kansainvälisten opettajien johdolla. Tanssi on antanut suunnattoman paljon sisältöä ja väriä elämääni. Koen olevani etuoikeutettu saadessani tehdä työtä mistä nautin. Tervetuloa treenaamaan! 


Riikka Littunen, tanssinopettaja, AMK, baletti, lastentanssiRiikka Littunen

Riikka Littunen on valmistunut tanssinopettajaksi (baletti, nykytanssi, jazztanssi, lastentanssi) Turun AMK:n Taideakatemiasta vuonna 2016. Puolet ammattiopinnoistaan hän suoritti Portugalissa Escola Superior de Dancassa. Balettikoulussa Riikka opettaa tällä hetkellä satubalettia, alkeisbalettia ja luistelijoiden balettia


Jasmin Ben-AmiJasmine Ben-Ami, Suomen Kansallisoopperan balettikoulu, HLL (TY), baletin ja repertuaarin opettaja.

"Tanssi on minulle elämäntapa ja suuri ilo. Balettitunneillani saa tanssia täydellä sydämellä ja punaisin poskin."

Aloitin baletin 5-vuotiaana ja siitä lähtien baletin maailma on vienyt täysin mukanaan. Olen opiskellut balettia Helsingin tanssiopistossa, Vantaan lapsibaletissa, Suomen Kansallisoopperan balettikoulussa ja Raija Lehmussaaren balettikoulussa sekä lukuisilla kursseilla Suomessa, Israelissa ja Yhdysvalloissa. Tärkeimpiä opettajiani ovat olleet Marin Velchev, Tamara Popova-Velcheva sekä tietenkin Raija Lehmussaari. 


Eeva KukkonenEeva Kukkonen, tanssinopettaja AMK, baletin, jazzin ja nykytanssin opettaja

Eeva on Espoosta kotoisin oleva tanssinopettaja, joka on valmistunut Turun Taideakatemialta keväällä 2015. Eeva on täydentänyt tanssinopintojaan ulkomailla, mm. Latviassa ja Portugalissa. Eeva opettaa balettikoulussa balettia, lastentanssia, nykytanssia ja jazzia. Hän on reipas ja iloinen opettaja, jolta ei puutu huumorintajua. Eevan tunneilla sukelletaan nuttura viuhuen tanssitaiteen syövereihin. 


Marija Kosynska, balettipedagogi (Vilnan yliopisto), luistelijoiden balettiopettaja

Marija on ollut kiinnostunut tanssista lapsuudesta asti ja hän aloitti baletin opiskelun 6-vuotiaana. Hän valmistui tanssinopettajaksi Liettuan kasvatustieteiden yliopistosta. Marija työskenteli Liettuassa balettiopettajana erilaisissa balettikouluissa lasten ja aikuisten kanssa, ja muutettuaan Turkuun puolitoista vuotta sitten Marija on jatkanut työtään Turun alueella. 

                                                                                                                                                

 

Tutustu opettajiin ja ota yhteyttä!